Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Nieuwe website online

Wekenlang is er gesleuteld aan een nieuwe website en vandaag is deze dan eindelijk gelanceerd. Er was duidelijk behoefte aan een website die makkelijker te onderhouden is en weer helemaal gebaseerd zou zijn op de huidige technieken. Met name achter de schermen, in het interne gedeelte, is er veel veranderd. Alle Damstamper muziek is digitaal in een database ondergebracht en de leden kunnen dus overal en altijd de muziek bekijken, beluisteren en uitprinten. Ook de interne agenda is een stuk verbeterd. Zo hebben de leden nu de mogelijkheid om online aan te geven of ze beschiikbaar zijn voor optredens.

Voor publiek zijn er ruim 1200 foto's beschikbaar en zijn de nieuwsitems er een stuk overzichtelijker op geworden. Binnenkort is er nog de mogelijkheid om in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief. Hierover in een later stadium meer....

De laatste puntjes worden nog op de spreekwoordelijke i gezet, maar de website was er klaar genoeg voor. Veel plezier op de website en laat gerust een berichtje achter in het nieuwe gastenboek.

Afdrukken E-mail