Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Jaaroverzicht 2008

Het jaar 2008 is een actief jaar geweest. Het jaar begon vrij rustig qua optredens maar in de loop van het jaar kwamen er genoeg voorbij. Overwinningsfeest Sporthalen zuid, De Bemmelse dweildag, EK-2008 feest op het Thorbeckeplein, Optreden in Leerdam, Verjaardag op het Spui, de Dam tot Damloop, KIKA Udenhout, Amsterdam Marathon in Ouderkerk a/d Amstel, diverse zwarte pietenoptredens, Bedrijfsfeest Utrecht en natuurlijk onze eigen “DAMSTAMPERS IN ROSSO” passeerden allemaal de revue.
Muzikaal hebben de Damstampers weer het nodige te verwerken gehad. Het repertoire wordt regelmatig aangevuld en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. De muziekboekjes worden alsmaar dikker en dan is het soms lastig om dat goed te organiseren.

Ook was 2008 een jaar met veel nieuwe leden maar ook helaas met leden die ons hebben verlaten. Sebastiaan, Manon, Ton en Jobke zijn de Damstampers komen versterken. Eric, Ruben en Raymond hebben de Damstampers helaas verlaten.

De Damstampers kunnen nog steeds versterking gebruiken. Aangezien Raymond ons heeft verlaten zijn wij met spoed op zoek naar een snaredrummer. Kun je drummen, of weet je iemand die dat kan, kom dan eens kennis maken met de Damstampers.

Ook kunnen we uiteraard nog blazers gebruiken. Speel je: trombone, bariton, sousafoon of trompet ? Dan ben je van harte welkom !!!!

In het nieuwe jaar zullen we weer keihard aan de slag gaan om nog beter en leuker voor de dag te komen. Een aantal zaken die in de hoge hoed zitten voor 2009 zijn : muziek uit het hoofd spelen, nieuwe kleding en nieuwe muziek !!!

Dit was dan het laatste nieuwsbericht van 2008. Wij wensen iedereen een hele fijne kerst en een heel mooi en muzikaal nieuw jaar toe.

Afdrukken E-mail