Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Vakantie!? Echt niet!

Vorig jaar hadden de Damstampers een zomervakantiestop, dit jaar zijn ze gewoon doorgegaan. Soms met lage opkomst op repetities, wegens vakantievierende Damstampers, maar daardoor hebben we wel kunnen werken aan wat nieuwe Damstamp-krakers. Dus; het muziekrepertoire is wat veranderd en uitgebreid!

Ook wat repeteren betreft gaan we wat verandering doorvoeren. Omdat we onszelf naar een nog hoger muzikaal peil willen trekken hebben we om de week de hulp ingeschakeld van 'AW', bekende in dweilwereld en nu dus onze eigen repetitor. (Zo heet dat toch?) We hebben er goeie zin in!

En we zijn met het uiterlijk bezig. Dat behelst inderdaad nieuwe kleding, maar zelfs wat daaronder zit wordt aangepakt middels de Damstamp-afvalrace. Een groot deel van onze leden kon wel wat pondjes/zwembandjes/lovehandles/bierbuik/zitvlees missen, en dus zijn we nu fanatiek met z'n allen aan het afvallen geslagen. Misschien waren de foto's van Vlieland voor sommigen toch wat confronterend? Wegens vanzelfsprekende privacy zullen we de resultaten voor ons houden, maar binnenkort zijn we mean en lean voor de rest van het dweilseizoen! (Sonja Bakker? We zoeken nog een sponsor!!)

Komend weekend, de 18e en de 19e zijn we weer als vanouds in actie op twee besloten feestjes en op de Hartjesdag in Amsterdam. Dat wordt onze vuurdoop op de Wallen, maar daar konden we als rasecht Amsterdams dweilorkest natuurlijk ook niet onderuit.

Dus hoewel het even rustig was zijn we helemaal weer uitgerust en bijgebruind klaar voor knallende dweiloptredens! De agenda loopt al weer flink vol voor de rest van het jaar. We zijn ook nog druk doende met de audities, dus mocht je zin hebben om bij ons te komen spelen kijk dan vooral eens op de auditiepagina, bereikbaar via de homepage.

Afdrukken E-mail