Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Play Inn 2017

playin

Zoals ieder jaar was er ook nu weer een Play In bij De Damstampers. Dit keer op een beetje moeilijke datum, 11 mei wel te verstaan, omdat er een ander clubje uit onze stad moest voetballen en ook de halve finale van het Eurovisie Songfestival werd gehouden op deze avond.

Toch waren er een aantal mensen die kwamen kijken of meespelen. Allereerst een leuke groep van het Zwanenkoor en Marjans broertje Bart die onderhand vaste gasten zijn op dit evenement.

Maar er kwamen ook een aantal mensen voor onze club die erin geïnteresseerd waren om mee te spelen en misschien zelfs lid te worden. 

Na de warming up speelden we een paar nummers die we al een tijdje niet onder ogen hadden gehad, dit zorgde voor een aantal “oh ja” momenten.

Nadat we iets gedronken hadden in de pauze lieten we een aantal nummers horen die we dit jaar ingestudeerd hebben namelijk “For Once In My Life” van Stevie Wonder en “Proosten” van Guus Meeuwis (dat laatste nummer weer terug in het repertoire, in een iets andere uitvoering).

Hierna sloten we af met “Viva las Vegas” en natuurlijk mocht ook “Joost” niet ontbreken.
Kortom een leuke Play In waaraan we ook nog eens drie nieuwe leden hebben overgehouden!
Zo is onze bezetting nu weer bijna helemaal op peil ...

Afdrukken E-mail