Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Dweilen tussen de plassen 2017

19113905 1423296164428898 2788912291298078581 nZondag 11 juni zijn De Damstampers compleet met caravan en verschillende tenues afgereisd naar Leimuiden om voor de 3e keer mee te doen aan Dweilen tussen de Plassen. Volgens de weersberichten zou het erg warm worden en dus werden ook de nodige blikjes fris en bier meegenomen om de leden goed te voorzien van genoeg vocht. Daar aangekomen werden alle deelnemende orkesten voorzien van een lunchpakket en koffie of thee om de dag mee te beginnen. Daarna vertrokken de dweilorkesten een voor een richting het centrum om daar op 3 verschillende podia hun muzikale kunsten te vertonen. De Damstampers begonnen op het eerste podium met hun wedstrijdsetje en dat viel, ook letterlijk, goed in de smaak want Marjan moest zonodig het podium van dichtbij bekijken. Gelukkig liep dit goed af... En poehpoeh wat was het daar warm zeg. Maar gelukkig was het publiek lekker aanwezig om de club aan te moedigen en zetten we een prima set neer.

 

Het 2e setje werd gespeeld op het hoofdpodium en ook daar werd de wedstrijdset gespeeld. Weer werden de nummers goed ontvangen door het publiek! Jammer voor Sander nu want ook bij dit podium ging er iemand onderuit, ditmaal Sander, die naar beneden liep om zijn solo te gaan spelen (die overigens toch goed ging!). Ook bij Sander liep het goed af. Afgezien van een broek die oorspronkelijk wit was, en nu voorzien was van wat blauwe vlekken hier en daar van de pallets van het podium .... Na de nodige dorst was het tijd om ons om te kleden voor het laatste setje. Ditmaal deden we onze beroemde Amsterdamset, compleet met Amsterdams tenue wat bij de meeste leden van zomerse accessoires was voorzien!

Ook hier ging het publiek lekker uit zijn dak! Nadat we klaar waren met dit setje was het tijd om te wachten op de prijsuitreiking. En De Damstampers zouden De Damstampers niet zijn als dat niet gepaard ging met de nodige lol en dansjes bij het hoofdpodium! We hebben het publiek weer laten zien dat we ook zonder instrumenten het publiek goed kunnen vermaken. Vooral met JOOST!!!!!!
Daarna werd het toch echt tijd voor de prijsuitreiking en gingen De Damstampers er met de publieksprijs en een mooie 2e plaats vandoor!!! Terechte winnaars waren de Stropers!!
Al met al was het een prachtige dag met topresultaten!

 

Afdrukken E-mail