Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Damstamper Night Out

19144017 1428238500601331 4161148791524496917 o

Op donderdag 15 juni hadden we in eerste instantie onze flashmob op het programma staan.
Echter, daar hadden we ons een beetje op verkeken ... er bleek toch wel wat meer voorbereiding voor nodig te zijn!
Dit betekende dat de flashmob op een later tijdstip zal gaan plaatsvinden, maar we waren natuurlijk wel zo goed als compleet qua bezetting. Bovendien zouden Ron, Rob en Ilona hun debuut gaan maken!

Dus regelde Sebas dat we bij café Hoppe konden optreden ter gelegenheid van een feestje.
We brachten er, na gewacht te hebben op de prijsuitreiking van het feestje (de winnaar had ruim 40 cm??), onze Amsterdamset ten gehore voor aardig wat publiek.

Na een drankje bij Hoppe besloten we ons eigen feestje te gaan bouwen op de Dam en bij het Centraal Stasjun. Eerst liepen we onder leiding van onze Drummachine door de Kalverstraat naar de Dam. Het was een beetje stilletjes op de Dam, geen performers te bekennen.
Al gauw zagen we wat daarvoor de reden was: hekken rondom het paleis, marechaussee aanwezig, dus misschien niet zo’n goed idee om hier zomaar te gaan spelen ...
Gelukkig trokken Sebas en Sander de stoute schoenen aan en vroegen aan de heren van de marechaussee of we heel misschien iets zouden mogen spelen op de Dam??
En zo zie je maar weer, als je netjes vraagt kan alles, want men vond het goed!!
Al bij het opstellen begon er zich een kring van toeschouwers te vormen en het werd nog drukker toen we eenmaal aan het spelen waren. Een paar nummers uit de ome-Pietset en natuurlijk ook nummers uit onze wedstrijdset, met als afsluiter Viva. Het ging lekker en het publiek was laaiend enthousiast: we hoefden niet eens met de pet rond te gaan, de mensen kwamen vanzelf naar ons toe om geld te geven.
Dat kwam goed uit, want het was een dorstige avond, dus onderweg richting Centraal Stasjun kon Joke van onze opbrengst lekker koude cola en water op de kop tikken.
Daarna ook nog een setje bij het Station, met ook weer aardig wat publiek en ook weer aardig wat fooi. In totaal hebben we meer dan 200 euro opgehaald, waarvan een (klein?) gedeelte besteed is aan drankjes onderweg en na afloop in de kroeg.
En het bleef nog lang onrustig in Amsterdam ...

Afdrukken E-mail