Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

De Waaghalzen draaien door

DWDD

 Op uitnodiging van de Waaghalzen uit Gouda hebben we zaterdag 3 maart het muziekfeest “De Waaghalzen Draaien Door” mee mogen maken. Het was een gezellig muziekfeest waarbij vier kapellen met elkaar een feestje bouwden.

Voor de Waaghalzen, WildeBRAZZ en De Blaaskaken was het een thuiswedstrijd of in ieder geval bijna. Wij Damstampers kwamen “helemaal” uit Amsterdam naar Gouda om aan het muziekfeest deel te nemen.

Iedere kapel speelde twee setjes van 20 minuten, het eerste setje was voor ons wat onwennig en we moesten nog even warmdraaien. Zo leek het voor de andere kapellen ook.

Omdat we in het eerste setje niet de volle 20 minuten benut hadden hebben we bij onze tweede set nog op verzoek de openingsmedley van de Amsterdamset gespeeld voordat we aan ons eigenlijke setje begonnen. Het was wel buiten verwachting dat er in Zuid-Holland om Amsterdamse nummers gevraagd wordt!

Dit bleek een groot succes en het dak ging eraf. Na het setje waren we nog niet klaar en hebben we nog een heerlijk swingend nummer gespeeld. Daarna was het toch echt uit met de pret.

Jammer genoeg konden niet alle Damstampertjes aanwezig zijn, we misten een altsax, een trombone en ook onze twee sousafonisten waren afwezig. Gelukkig vonden we voor de sousafoon vervanging en heeft Marco van de Muggenblazers ons fantastisch uit de brand geholpen.

Voldaan ruimden we onze instrumenten op en kwamen de beloofde bitterballen, die gretig aftrek vonden en al snel was de schaal weer leeg.

Zonder “Joost” geen feest dus na een verzoekje aan de DJ gingen de Damstampers nog even helemaal los op Joost. Daarna ging iedereen weer lekker zijn gang, de een ging naar huis en de ander nam nog een verdiend afzakkertje aan de bar …

Waaghalzen bedankt voor de gezellige avond!

Afdrukken E-mail