Verjaardagen

    Vandaag niet

Binnenkort jarig:

Home

Autopuzzelrit georganiseerd door het feestteam van De Damstampers

De zaterdagavond van het jaarlijks trainingsweekend werd ook dit jaar weer ingevuld door de lieftallige dames van het feestteam. Wat hadden ze dit jaar nu weer in de planning??
Nou dit was denk ik wel de leukste tot nu toe! Het was een uitje gericht op teambuilding. De leden moesten een autopuzzelrit rijden. Dwars door het kleine plaatsje Ter Aar en Korteraar.

De dames hadden een leuke route uitgestippeld over een smal dijkje, langs een restaurant waar ze ook nog eens wat mochten drinken (wat wel ten koste van de tijd ging) en vragen stellen om zo tot een oplossing te kunnen komen die Damstampers-gerelateerd moest zijn.... Een zin van wel 31! Letters die ze overal vandaan moesten halen door te zoeken, te puzzelen en te vragen. Er zaten leuke maar soms ook lastige en cryptische vragen tussen. En los dan sommige puzzels maar eens op!
De leden moesten vindingrijk zijn want de telefoons? Tja die moesten worden ingeleverd ... Wat voor sommige leden wel erg lastig was aangezien de telefoon bijna vergroeid is met de hand ...
Uiteindelijk werden toch echt alle telefoons ingeleverd en waren de leden op elkaar aangewezen zijn. De een reed, de ander navigeerde en de rest van het team loste de puzzels, vragen en andere opdrachten op. Maar ja hoe maak je een groepsfoto zonder telefoon of camera?! Er werden heel wat vindingrijke oplossingen bedacht!
Bij terugkomst op de accommodatie moesten de leden de ontbrekende letters nog zoeken en uiteindelijk, maar pas als alle teams binnen waren, mocht er dan eindelijk gepuzzeld worden, en hadden ze alle letters, waren het de goede?!
Na lang puzzelen hebben de dames maar een hint gegeven want puzzelen met de letters die hebt, goed of fout?! Dat was toch best lastig.
Maar gelukkig; JIJ KRIJGT DIE LACH NIET VAN MIJN GEZICHT... was uiteindelijk toch gevonden!
Al met al was het weer een geslaagde zaterdagavond!

Afdrukken E-mail